Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله «سید احمد خاتمی» در سخنانی که شنبه شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در جمع نمازگزاران مسجد انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی، عنوان کرد، افزود: هرکسی که می خواهد التزام عملی به قانون اساسی داشته باشد باید ولایت فقیه را قبول کند.

وی افزود: در پرونده برخی از کاندیداهای انتخابات ده ها مورد مخالفت با ولایت فقیه یا زندان های چندساله به جرم فتنه آفرینی وجود داشت که نشان می دهد اعتقاد و التزام به این اصل قانون اساسی تا چه حد اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت تهران گفت:ولایت فقیه یک تز نیست بلکه یک قانون است و در اصول ششم، یکصد و یازدهم و یکصد و دوازدهم مندرج است و کسی که این اصل را نپذیرد یعنی قانون اساسی را قبول ندارد.

وی گفت: البته اداره کشور به اتکا آرای مردم و توسط ولایت فقیه از سوی منتخبین مردم در مجلس خبرگان رهبری انجام می شود اما باید بدانیم که مشروعیت ارکان مخالف کشور به واسطه اصل مترقی ولایت فقیه است.

آیت الله خاتمی ادامه داد: مقام رئیس جمهور که منتخب مردم است، در اصل پس از اجرای مراسم تنفیذ رسمیت می یابد و این مسأله پیشنهاد آیت العظمی شیخ لطف الله صافی بود که به تایید مجلس خبرگان رهبری قرار گرفت؛ بنابراین همه مشروعیت رئیس جمهور از ولایت فقیه است.

سخنرانی آیت الله خاتمی در جمع مردم ساوه، مسجد انقلاب 

وی افزود: در مورد مجلس شورای اسلامی نیز وضع به همین گونه است و تا زمانی که ۶ فقیه و ۶ حقوقدان شورای نگهبان که منصوب ولی فقیه هستند، منتخبین را تایید نکنند مشروعیت نخواهند یافت.

به گفته این عضو مجلس خبرگان رهبری، مشروعیت قوه قضاییه هم با ولایت فقیه است و تا زمانی که حکم از طرف ولایت به ریاست قوه داده نشود، قضاوت هیچ‌یک از قضات مشروعیتی ندارد.

وی تاکید کرد: همه جای کشور مشروعیتش به ولایت فقیه گره خورده است و ولی‌فقیه را هم مردم با واسطه و از طریق مجلس خبرگان رهبری طبق قانون اساسی تعیین می کنند.

آیت الله خاتمی گفت: باید به اعضای مجلس خبرگان اول سلام و درود فرستاد که انتخابی بسیار دقیق و درست داشتند و بنده بعنوان عضو این مجلس که سالها تجربه دارم، عرض می کنم که اعتبار انتخاب سال ۱۳۶۸ روز به روز بیشتر شد و امروز اعضای مجلس خبرگان معتقدند که لباس رهبری فقط به قامت آیت الله خامنه ای زیبنده است.

وی اظهار کرد: در طول بیش از ۴۳ سال حیات انقلاب اسلامی چه در زمان امام راحل و چه هم اکنون، موفقیت های ما مرهون پیروی از اسلام و دستورات ولایت بوده است و هر جا ناکامی بوده یا به اسلام عمل نکردیم و یا به فرمایشات امام راحل یا رهبر معظم انقلاب عمل نکردیم.

امام جمعه موقت تهران گفت: هرگاه از این اصول (اسلام و ولایت فقیه) اطاعت عملی کردیم، سربلند و هرجا اطاعت عملی نکردیم دچار مشکلاتی شدیم.

وی با تسلیت سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی، گفت: ارادتی که امروز مردم کشور نسبت به امام راحل ابراز کردند، از جنس محبت به اباعبدالله (ع) است و شاهد بودیم که سراسر کشور حتی در روستاها هم برای امام آیین های سوگواری برگزار کردند.

وی تاکید کرد: امروز مصادف با پنجاه و نهمین سالگرد قیام خونین پانزده خرداد است که در اصل خاستگاه انقلاب اسلامی محسوب می شود و شهدای این میدان مهم در اوج غربت و مظلومیت بذر انقلاب را نشاندند و خون‌ها جوشید و حاصلش سرنگونی رژیم ضد استقلال، فاشیستی و طاغوتی شاه بود.

آیت‌الله خاتمی گفت: قیام ۱۵ خرداد با مناسبت هایی چون قیام ۱۹ دی سال ۵۶ و ۲۲ بهمن ۵۷ در عنصر تبعیت از ولایت فقیه مشترک هستند و این قیام خونین را دفاع از ولایت آفرید و مردم شهرهای قم، تهران و ورامین زمانی که شنیدند امام را دستگیر کردند، خود را فدای ولایت کردند.

وی افزود: تولد دوم انقلاب اسلامی در روز نوزدهم دی سال ۱۳۵۶ بود که باز هم بر اساس تبعیت از ولایت شکل گرفت و در پی اهانت به امام راحل در یکی از روزنامه ها، مردم راهپیمایی کردند و ده‌ها نفر به شهادت رسیدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امام خمینی (ره) ۱۰ سال ولایت فقیه را تبیین کرد و تا زمانی که از دنیا رفتند، رهبر و ولی فقیه بودند و از زمان پیروزی انقلاب تاکنون ولایت فقیه کشور را نگه داشته است.

وی با یادآوری جمله تاریخی امام راحل مبنی بر اینکه پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا کشور آسیب نبیند، تاکید کرد: اگر حمایت از ولایت کمرنگ شود، آسیب خواهیم دید. 

وی گفت: برخی چهره‌های منفور در درون کشور با ابراز مخالفت قصد شکستن حریم ولایت را دارند و در فضای مجازی با حمایت غربی ‌ها در پی ضربه به انقلاب هستند اما نظام به آنها هیچ توجهی ندارد زیرا در فضای حقیقی جرات هنجارشکنی ندارند. 

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: این افراد به نیکی می‌دانند که زندگی پر از امنیت امروزشان مدیون ولایت است اما باز هم تخریبگری را در پیش گرفته اند و به نوعی در مقابل دین ایستاده اند.

به گفته او،رهبر معظم انقلاب از سال 88 تاکنون چند واژه از جمله فتنه، نفوذ، بصیرت و جهاد تبیین را بارها را به کار بردند که لازم است همگان در این واژگان که برگرفته از فرهنگ ولایت است، دقت کنند و مراقب باشیم که از ناحیه فتنه گران، نفوذی ها و جریان نفاق آسیب نبینیم.

وی همچنین جهاد تبیین را به معنای روشنگری در همه عرصه های مختلف دانست و بر ضرورت اجرای این مهم به خصوص در مواجهه با آلودگی و دروغ های فضای مجازی از سوی همگان تاکید کرد.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی مجلس خبرگان رهبری ارتحال سید احمد خاتمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی مجلس خبرگان رهبری ساوه استان مرکزی مجلس خبرگان رهبری ارتحال سید احمد خاتمی مجلس خبرگان رهبری آیت الله خاتمی انقلاب اسلامی قانون اساسی ولایت فقیه امام راحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)

مردم استان لرستان در سالروز شهادت امام صادق (ع) با حضور در آیین‌های سوگواری و عزاداری، مراتب عشق و ارادت خود را به آن حضرت ابراز کرده و در هوای ابری و بارانی استان رخت عزا بر تن کرده و غرق در ماتم و اندوه شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، امام صادق (ع) که ششمین امام معصوم است و مذهب شیعه را با نام او به عنوان مذهب جعفری می شناسند، در سال 80 یا 83 قمری در مدینه به دنیا آمد و پس از رحلت پدر، رهبری فکری و سیاسی شیعیان اصیل پیرو مذهب امامیه را بر عهده گرفت. آن حضرت تا سال 148 قمری در قید حیات بود. در این مدت هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر می شدند و مورد ستایش تمامی عالمان عصر خویش بود. در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به ویژه فقه، رسیده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است.

امام صادق (ع)، مرد علم و دانش، جهاد و مبارزه و اسوه جهاد تبیین، تحول خواهی، احیای اسلام ناب و ایجاد وحدت در صفوف مسلمین بود.

همزمان با سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام جعفر صادق (ع)، مردم مؤمن و انقلاب استان لرستان رخت عزا بر تن کرده و غرق در ماتم و اندوه هستند.

عزاداران در سراسر لرستان  از ساعت 9صبح، در هوای ابری و بارانی استان در خیابان های شهر گرد هم آمدند و با پیاده روی دسته‌جات عزاداری  دل‌های ماتم زده خود را راهی بقیع کردند و مراتب عشق و ارادت خود را به آن حضرت ابراز کردند.‌

انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • امام صادق(ع) در گسترش مذهب شیعه نقش برجسته ای داشتند
  • لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)
  • یزد عزادار صادق آل محمد (ع)
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • برپایی دسته‌های عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • وعده صادق، آغاز تحول در منطقه
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است